Siniristilippumme

Vuonna 2016 suunniteltu, valmistettu ja julkaistu SF-100 -mallisto oli kokemuksena unohtumaton. Suuret kiitokset Tampereen ja Kuopion yliopistollisille sairaaloille. Yhteistyö sekä henkilökunnan että lapsien kanssa lämmittää sydäntäni vielä pitkälle tulevaisuuteen. Kiitos myös yrityksille, joista hankin materiaalit. Lisäksi iso kiitos kaikille teille, jotka olette tykänneet, kommentoineet ja jakaneet sosiaalisessa mediassa sekä kauniista sanoistanne tavattuamme kasvotusten. Mieleen vuodesta 2016 painui myös Tampereen kädentaitomessut, missä kaksi SF-100 -malliston pukua olivat näytillä. Ihanaa, että tuttuja ja uusia kasvoja tuli moikkaamaan Nuoret 4H-yrittäjät -Popup:iin.

KIITOS ❤

Entä mitä Suomen juhlavuosi tarkoittaa SF-100 -mallistolle?

Ilokseni voin kertoa, että malliston kolme pukua, Valkea Kello, Valkolintu ja Siniristilippumme, olivat mukana Keski-Suomen yrittäjäjuhlissa. Puvut olivat upeiden kukittajien yllä. Kuvia juhlasta ja puvuista löytyy: Keski-Suomen yrittäjäjuhla -sivulta Kuvat on ottanut Tero Takola-Eskola.

Juhlan jälkeen Valkea Kello -mekon taival kohti uusia seikkailuja alkoi, sillä aloitin sovitusmuutoksien tekemisen uutta omistajaa varten. 🙂

Siniristilippumme -puvun huutokauppa päättyi 6.12.2016 ja saatu tuotto, 375 euroa, on lahjoitettu Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle. Puku päättyi lähipiiriini, joten se on vielä käytettävissä sopimuksen mukaan, esimerkiksi Suomen juhlavuoden tilaisuuksiin. Halutessasi, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Siniristilippumme -puku on ainutlaatuinen tapa juhlistaa satavuotiasta Suomea. 

Koko SF-100 -malliston tarinan voit lukea täältä.

Ihanaa Suomen juhlavuoden jatkoa! 🙂

Mainokset